explore-dream-discover

Laatste nachtje

Zo laatste nachtje is aangekomen..
Wat zijn deze weken snel gegaan zeg!

Wat heb ik gedaan?
Laatste spulletjes gekocht, uiteten, koffer inpakken, uiteten, internationaal rijbewijs ophalen, koffer weer opnieuw inpakken, uiteten, lunchen, laatste dingetjes regelen..
Zo als je ziet inderdaad, veel eten.. Net of ik naar Afrika ga en nooit meer kan eten.. Maar goed wat was het leuk die laatste momentjes met iedereen..

En toen was het vrijdag..
Afscheidsfeestje in de Gouden Leeuw.. Met al die lieve vrienden en familie.. Wat fijn dat jullie er allemaal waren en wat heb ik genoten van die avond en van jullie.. Iedereen bedankt voor de leuke souvenirs en wat zakgeld om mijn eerste weekjes daar door te komen en vooral BEDANKT voor jullie aanwezigheid!
En toen kwam er een filmpje, in elkaar gezet door paps en mams met allemaal lieve boodschapjes van vrienden en familie.. Wow super! (Mocht je het leuk vinden, hieronder zal hij komen te staan..)
En dan nog een speciaal cadeautje van mijn alleeeeeeeerliefste vrienden.. Een tijdschrift speciaal voor mij, met mooie woorden en verhaaltjes… morgen in het vliegtuig ga ik hem lezen!! Echt ZOOOO gaaf!!!
Het feestje was echt te gezellig en heb zo hard genoten van jullie allemaal!

Zaterdag heb ik lekker met mijn gezinnetje en wat familie gebruncht en ben ik ‘s avonds lekker met vrienden nog een laatste terrasje gaan pakken.. En vanmorgen was het zover.. Mijn laatste dagje in Nederland is aangebroken..
En daar gingen we nog eens.. koffer inpakken, uitpakken, inpakken, uitpakken en weer inpakken.. Maar na een aantal uur alles nog eens goed na te hebben gekeken is alles gepakt! Laatste dingetjes gehaald, 1 keer raden wat? Snoep haha.. Ik zou eens verhongeren in dat vliegtuig..

En dan nu, net terug van het uiteten bij de Old Dutch met paps en mams.. Daar was ook mijn kleine broertje nog even gekomen, zodat die mijn nog eens flink kon knuffelen.. Wat zal ons Dylan mij toch missen!! Eten was overigens super lekker!! En nadat thuis het eten een uurtje was gezakt, nog even een paar overheerlijke loempia’s gegeten van tante Ria… En toen was het tijd om naar bed te gaan.. Gek hoor.. Laatste nachtje van 2015 in mijn eigen vertrouwde bedje! Maar slapen zal ik wel.. Dat komt goed.. Laatste nachtje dromen over mijn nieuwe avontuur..

En dat nieuwe avontuur wordt morgen werkelijkheid..

Dit was mijn laatste verhaaltje in Nederland.. Ik zal zo snel mogelijk jullie op de hoogte brengen van mijn eerste avontuurtjes!!

Explore..
Dream..
Discover!!

Liefs, Suus

5 antwoorden
  1. Twannie
    Twannie says:

    Wat een super leuk filmpje !! Je boft maar met zoveel lieve vrienden en familie. Maar ook van ons veel succes en een grandioze leuke tijd !! Xxx Albert Twannie Brent en Jamie en Roel.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie